Allintec

 1. Home
 2. Groningen
 3. Veendam
 4. Allintec

waterontharder specialist Allintec

Brink 8, 9645NM Veendam, Nederland
Dit is een citaat van Allintec zelf:

Voor een Allround Loodgieter in regio Groningen of Drenthe schakelt u dus Allintec Allround Installatietechniek in!

Over Allintec

Allintec is een allround Installatiebedrijf, dat u graag van dienst wil zijn bij alle voorkomende installatie- en loodgieterswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer, van een dakreparatie tot nieuwe goten, en van een extra radiator tot een complete cv-installatie. En dan hebben we lang nog niet alle mogelijkheden genoemd.

Allintec zacht-water specialist!

Wat is er nou mooier dan een prachtige kalkvrije badkamer? Het chroom schittert je tegemoet, de tegels blinken en het sanitair straalt. Daar wil je kalk geen kans geven. Kalk zorgt niet alleen voor lelijke aanslag in de badkamer, keuken en toilet, maar ook voor verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur… enz. Met een DigiSoft waterontharder voorkomt u ergerlijke kalkaanslag. Zo bent u in een keer van alle kalkproblemen af en bespaart u (schoonmaak)tijd en geld. Zacht water zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw apparaten en voorkomt storingen.

De zuinig DigiSoft waterontharder voldoet aan al uw wensen:

 • Besparing op uw uitgaven door minder verbruik van energie
 • Besparing op uw uitgaven door minder verbruik van reinigingsmiddelen
 • Besparing op uw uitgaven door minder verbruik van (vaat) wasmiddelen en huidverzorgingsproducten
 • Langere levensduur van uw huishoudelijke/bedrijfsmatige apparatuur
 • Geen aanschaf van ontkalkingsproducten
 • Smaakvollere koffie en thee, zonder aanslag in uw kopje
 • Zacht water, geeft een zachte huid en gaat eczeem en huid uitdroging tegen
 • Heerlijk en gezond drinkwater

De Hydrosoftener waterontharders zijn zowel geschikt voor huishoudelijk als voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld de horeca. Voor particulier gebruik in de woning hebben wij een oplossing voor elk huishouden. Deze zoutontharders op basis van ionenuitwisseling halen, in tegenstelling tot bv. een "kalkmagneet", de calcium(kalk) deeltjes ook daadwerkelijk uit het water. De waterontharders worden aangestuurd door een Fleck 5600SXT, electronische besturingsunit. Beter is er niet. NSF gecertificeerd. De microprocessor vraagt slechts zeer beperkt energie.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.