Delta-T Installatietechniek B.V.

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Heiloo
  4. Delta-T Installatietechniek B.V.

waterontharder specialist Delta-T Installatietechniek B.V.

De Droogmakerij 57, 1851 LX Heiloo, Nederland
Dit is een citaat van Delta-T Installatietechniek B.V. zelf:

Al meer dan vijftien jaar lang staan wij garant voor kwaliteit, netheid en betrouwbaarheid. Bij ons heeft u te maken met één contactpersoon, die verantwoordelijk is voor uw project, hoe groot of klein dan ook, wij maken duidelijke afspraken en komen die ook na. Delta-t richt zich op de complete uitvoering van uw project.

Over Delta-T Installatietechniek B.V.

Delta T Installatietechniek is een officiële dealer van NorthStar waterontharders.

Door ruime ervaring in de installatietechniek kunnen wij onze klanten goede kwaliteit bieden. Daarbij is een goede communicatie van groot belang.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over Delta-T Installatietechniek B.V. van Google My Business

image description

Prima bedrijf komt afspraken na en werkt netjes vakbekwame medewerkers en ook belangrijk laten de rommel niet achter

image description

Ik ben er wel achter als een project goed wil laten lopen dan moet met DeltaT in zee gaan. Heel mooi en strak werk afgeleverd. Alles netjes opgeruimd en alle afval meegenomen. Top monteurs ik geen andere woorden dat het gewoon een top bedrijf is.

image description

Ik heb recentelijk kennisgemaakt met Delta T en ben onder de indruk van hun professionele aanpak en toewijding aan kwaliteit. Hoewel ik nog geen directe diensten van hen heb afgenomen, viel hun expertise en klantgerichtheid mij meteen op tijdens een informatieve ontmoeting. Hun aandacht voor detail en duidelijke passie voor technische innovatie en duurzaamheid maakt dat ik ze zeker zou overwegen voor toekomstige projecten. Het is duidelijk dat Delta T een betrouwbare en deskundige keuze is in de branche.