Installatiebedrijf Bos

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Peize
  4. Installatiebedrijf Bos

waterontharder specialist Installatiebedrijf Bos

Hoofdstraat 38, 9321 CG Peize, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf Bos zelf:

Installatiebedrijf Bos is lid van brancheorganisatie Techniek Nederland en de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Dit lidmaatschap staat borg voor vakkundig werk dat voldoet aan de hoogste eisen van modern vakmanschap. Dit geldt voor nieuwbouw en renovatie.

Over Installatiebedrijf Bos

Waterontharders
Door het gebruik van waterontharders om uw leidingwater te ontharden bent u zeker van kalkvrij en zacht water. De kwaliteit en hardheid van het Nederlandse leidingwater kan verschillen per plaats. Deze hardheid wordt uitgedrukt in dH, dit staat voor Duitse graden. In Nederland verschilt de hardheid van het drinkwater tussen de 6 en 16 dH. Er kan pas gesproken worden over zacht water wanneer deze waarde tussen de 3 en 4 dH ligt. In Nederland heeft ieder huishuiden of bedrijf te maken met hard water. Benieuwd naar de problemen van hard water? Bekijk eens de bodem van de waterkoker, de douchekop of bevinden er zich strepen op het glaswerk? Dit zijn enkele zichtbare gevolgen van kalkaanslag.

Verhoog het comfort door gebruik waterontharder
Apparaten die in aanraking komen met hard heet water laten snel kalkaanslag zien, dit moet een bekend verschijnsel zijn binnen het huishuiden of de bedrijfsvoering. Het gevolg hiervan is dat deze apparaten vaker schoongemaakt moeten worden dan wanneer het water zachter is. Wanneer u een waterontharder gebruikt dan verhoogt u het gebruikscomfort van de apparaten. De ontharder zorgt er namelijk voor dat de kalkaanslag verdwijnt, dit verlengd de levensduur van het apparaat aanzienlijk. Andere voordelen van zacht water zijn: Reductie op gebruik wasmiddel en milieuvriendelijker.

De voordelen op een rij
- Schonere was, hoe zachter het water hoe schoner de was.
- Levensduur textiel aanzienlijk langer door zacht water.
- Reductie gebruik wasmiddel (gebruikshoeveelheid op verpakking wasmiddel).
- Niet langer anti kalk middelen nodig.
- Het sanitair gaat weer stralen.
- Stralende vaat.
- Geen kalkaanslag op apparaten, glaswerk en verwarmingselementen.
- Besparing op boodschappen.
- De smaak van producten waarin water verwerkt beter is door kalkvrij water.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

7 beoordelingen over Installatiebedrijf Bos van Google My Business

image description

Slecht bereikbaar . Nooit tijd. Ik word niet terug gebeld na inspreken bericht. C.v. ketel nog garantie maar met storing komen ze niet kijken..

image description

Prima installatiebedrijf. Erg klantvriendelijk. Tegen een billijke prijs

image description

Denken mee, goede en vriendelijke service, goed eindresultaat, eerlijke prijs ... aanrader dus!