christis-service-en-onderhoud-slide-home-1

De totaal installateur
voor complete aanleg van
centrale verwarming

christis-service-en-onderhoud-slide-home-2

Bespaar kosten met
zonnepanelen en
zonneboilers

christis-service-en-onderhoud-slide-home-3

Zorg altijd voor een
optimaal klimaat met
onze airconditioining

christis-service-en-onderhoud-slide-home-4

U heeft geen
gasaansluiting meer nodig
met een warmtepomp

Christis Service en Onderhoud: uw installateur in Venlo

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur in Venlo? Christis Service & Onderhoud monteert, repareert en onderhoudt centrale verwarming en cv-ketels. Als totaalinstallateur kunt u tevens voor het verleggen en vernieuwen van leidingen en riolering, het aanbrengen (nieuwe) lichtpunten, airco en ventilatie bij ons terecht. Wij hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd in de regio Venlo-Blerick, Tegelen, Velden, Belfeld, Swalmen en Horst.


Ontdek welke cv-ketel
het beste bij uw situatie past

gebruik de cv-wijzer  >


Installateur in Venlo met jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring geven we advies op maat. Over de juiste manier van verwarmen, maar ook hoe uw woning energiezuinig en duurzaam kan worden ingericht. Bijvoorbeeld met een zonneboiler, warmtepomp of zonnepanelen. Wij bieden een scherpe prijs en werkt alleen met de beste merken zoals ATAG. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor warmtepomp boilers van Midea.

atag cv-ketel i series

Cv-ketel service
en onderhoud

Een snelle en goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Neem bij storingen daarom direct contact met ons op via 06-43 008 208 voor een snelle reparatie. Voor een lange levensduur en probleemloze werking van uw cv-ketel is periodiek onderhoud raadzaam. Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen tegen een schappelijk tarief!

Lees meer  >


Specialist in
airconditioning

Heeft u altijd al een airco voor uw woning of kantoor gewild? Wij zijn gespecialiseerd in de levering en installatie van diverse airconditioning systemen. Zo garanderen we een hoge kwaliteit en een heerlijk klimaat, het gehele jaar door. Ook voor het onderhoud van uw airco zijn wij de juiste partij.

Lees meer  >

Airconditioning


Neem contact op

Wilt u meer weten wat Christis Service & Onderhoud voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren. Onze installateurs zijn werkzaam in de regio Venlo-Blerick, Tegelen, Velden, Belfeld, Swalmen en Horst.

Neem contact op  >


Top