dejonginstallatiebedrijf-easterein-sld-samenwerking


Installatiebedrijf
De Jong
werkt samen met
Van der Schoot

dejonginstallatiebedrijf-easterein-sld-cvspecialist2


Schakel de hulp in van
installatiebedrijf de Jong
voor de perfecte
cv-ketel

naar cv-ketels

dejonginstallatiebedrijf-easterein-hfd-elektra-hoofd-1


Installatiebedrijf
De Jong
ook een ervaren 
elektricien!

meer info

dejonginstallatiebedrijf-easterein-sld2-dakbedekker


Vakkundige 
dakdekker
in en om Easterein


meer info

LOODGIETER, INSTALLATEUR EN ELEKTRICIEN IN EASTEREIN (BOLSWARD)

Installatiebedrijf De Jong heeft jarenlange ervaring als installateur, elektricien en loodgieter. Bij ons kunt u dan ook voor de uitvoering van tal van diensten terecht. We verzorgen onder andere de professionele installatie van cv-ketels, uw centrale verwarmingsinstallatie, duurzame oplossingen en elektra. We zijn dé veelzijdige specialist met verstand van zaken, waar u de uitvoering van uw werkzaamheden aan kunt overlaten.

Bent u op zoek naar een allround specialist in de regio van Easterein (Oosterend), Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum die u kan helpen met uiteenlopende installaties en reparaties in en om uw huis? Dan zit u bij ons goed.



De ervaren installateur

Installatiebedrijf De Jong werd in 1921 opgericht en kent een ondernemend verleden. We zijn meerdere malen verhuisd, maar onze focus is altijd helder: kwaliteit leveren binnen de installatiebranche. We hebben hart voor ons vak en door onze jarenlange ervaring hebben we in de loop der tijd veel kennis opgedaan. Hierdoor kunnen we u over uiteenlopende zaken van goed onderbouwd advies voorzien en vakkundige installaties en reparaties verzorgen.



Offerte aanvragen

Kortom, bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter, installateur en elektricien in de omgeving Easterein (Oosterend), Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum? Schakel dan de vakmannen van Installatiebedrijf De Jong in. Bel hiervoor naar 0515-331512 of vul het contactformulier in.

 

Op dit formulier zijn onze privacyvoorwaarden van toepassing.


Kwaliteit voor een scherpe prijs

Door onze vakkundigheid en ervaring kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden aan onze klanten in de omgeving Easterein, Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum. We vinden het hierbij erg belangrijk dat alle projecten, groot of klein, met evenveel passie en deskundigheid tot een goed einde worden gebracht. Wat we ook doen, van een kraan vervangen tot het verbouwen van uw badkamer, bij Installatiebedrijf De Jong krijgt u de service die u verdient. We werken hiervoor samen met goed opgeleid personeel en gebruiken de nieuwste technieken en materialen van hoogwaardige kwaliteit. En dat alles tegen een scherpe en betaalbare prijs.

Neem contact op


Top