dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hfd-vacature-home

dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hfd-meer-info

dijkerman-lammers-installatiebedrijf-sld-badkamer

dijkerman-lammers-installatiebedrijf-sld-juiste-cv

dijkerman-lammers-installatiebedrijf-sld-dak-bedekking

warmte-pomo



Loodgieter en installateur Lochem, Laren, Zutphen e.o.

Dijkerman & Lammers uit Lochem is een erkend installatiebedrijf op het gebied van elektra, gas, water, sanitair, (centrale) verwarming, dak- en zinkwerk, ventilatie en airco. Al onze medewerkers zijn vakmensen die volgens de wettelijke richtlijnen werken. Dat betekent voor u: zekerheid van kwaliteit. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Onze installateurs zijn VCA gecertificeerd en actief in Lochem, Laren, Zutphen, Ruurlo, Borculo, Markelo en omgeving.

Wij leveren de volgende diensten:

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige installateurs, loodgieters en elektriciens zijn werkzaam in de regio van Lochem, Laren, Vorden, Zutphen, Ruurlo, Borculo en Markelo.

Neem contact op

 

Ontvang binnen 1 week een vrijblijvend voorstel voor een (hybride) warmtepomp

Ik heb interesse in een
Ik ga ermee akkoord dat Dijkerman & Lammers BV of Hoomie mijn telefoonnummer gebruikt om me te bellen voor een telefonische kennismaking. Mijn e-mailadres mag gebruik worden om me daarna informatie of een voorstel te sturen. De gegevens worden alleen verwerkt binnen de benoemde partijen. Andere partijen krijgen geen beschikking over uw gegevens zonder mijn toestemming.

Overname Stegeman Installatietechniek Ruurlo

De bedrijfsactiviteiten van Stegeman Installatietechniek uit Ruurlo zullen worden overgenomen door Dijkerman & Lammers uit Lochem. Deze samenwerking zal per 1 januari 2020 van start gaan, waarbij de huidige medewerkers van Stegeman mee zullen verhuizen.

De eigenaar van Dijkerman & Lammers, Patrick Aarnink, kijkt met een positieve blik naar de samenwerking en is van plan de bedrijfsactiviteiten verder uit te breiden.

Lees meer

WhatsApp Image 2019-12-19 at 15.10.14-1

Top