ds-service-slide-home
cv-ketel

VOORKOM STORINGEN

met cv-ketel onderhoud

storingen binnen 24 uur opgelost

ds-service-slide-home-2
radiator

UW SPECIALIST

in stadsverwarming

Installatie, onderhoud en reparatie

ds-service-slide-home-3
handdoeken

BADKAMER

levering en installatie

Een ligbad of inloopdouche?

ds-service-slide-home-4
vloerverwarming

VLOERVERWARMING

zorgt voor veel warmtecomfort

een warme vloer aan uw voeten voelen

DS-Service: uw vertrouwde installateur in regio Purmerend

DS-Service uit Purmerend is een vakkundig installatiebedrijf gespecialiseerd in de installatie, reparatie en het onderhoud van cv-ketels en gastoestellen. Daarnaast verzorgt installateur Dick de aanleg van vloerverwarming, renovatie van badkamers en de installatie van luchtwarmtepompen met veel vakmanschap. Verder is ons bedrijf 100% thuis in de wereld van stadsverwarming. U kunt bij ons rekenen op een deskundig advies, vakkundige installatie en een uitstekende, klantgerichte service. Ons werkgebied bestrijkt de regio Purmerend, Landsmeer, Amsterdam, Monnickendam, Beemster en Waterland.



Cv-ketel onderhoud via serviceabonnement

We kennen allemaal wel de bekende uitdrukking: voorkomen is beter dan genezen. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat dit ook geldt voor cv-ketels en gastoestellen. Een groot aantal klachten en storingen ontstaan immers door achterstallig onderhoud. Door uw cv-installatie regelmatig te laten onderhouden, geniet u elke dag weer van een aangenaam warmtecomfort. Bij DS-Service in Purmerend kunt u een serviceabonnement afsluiten. U profiteert dan van een probleemloze en veilige werking, lange levensduur, hoog rendement én een snelle service bij een eventuele storing.

Lees meer

Cv-ketel installateur

Specialist in stadsverwarming

Wordt uw woning met stadsverwarming verwarmd en is deze aan vervanging of reparatie toe? Schakel dan specialist DS-Service in. Om uw stadsverwarming in optimale conditie te houden is preventief onderhoud essentieel. Dit kunt u met een gerust hart uitbesteden aan installateur Dick.



Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent centrale verwarming, de installatie van een nieuwe cv-ketel of onze onderhoudsabonnementen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Als u onverhoopt last heeft van een storing, kunt u bellen naar 0299-648303, dan komen we zo spoedig mogelijk bij u langs. Ervaren installateur Dick staat voor u klaar in de regio Purmerend, Landsmeer, Amsterdam, Monnickendam, Beemster en Waterland.

bestelbus van DS Service

Op dit formulier zijn onze privacyvoorwaarden van toepassing.


Top