Welkom bij Marketz ... een team dat werkt!

Zoekt u een een allround installatiebedrijf, dan heeft u de juiste pagina gevonden! Installatiebedrijf Marketz uit Steenderen biedt u dienstverlening waar u naar op zoek bent, van A tot Z ... volg ons op Facebook.

Verbouwingsplannen?

Zijn er verbouwingsplannen, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee op het gebied van installatietechniek en duurzame mogelijkheden.

Heeft u nog installatiewerk voor ons, stuur een email naar: info@marketz.nl

Nieuwe CV-ketel nodig?

Bij Marketz bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare installatie van en REMEHA en Nefit Bosch CV-ketels. Informeer u via deze websites en maak met ons een afspraak dan maken we voor u een passende aanbieding.

Voeg comfort toe aan je leven

Wonen met een beperking ... weet dat dit geen beperking hoeft te zijn!

Voor kennis, zorg en aandacht moet u bij Marketz zijn, want wij bieden u de best passende oplossingen voor wonen met een beperking. Bekijk het DEMO huis en krijg een beeld van comfort en woongemak van nu. Verleng uw zelfredzaamheid met hulpmiddelen van ETAC, de specialist in mobiliteit!

Honeywell EVOHOME

Wij hebben nu ook het Honeywell EVOHOME woningbeveilingssysteem in ons assortiment opgenomen! Honeywell heeft een gemakkelijk bedienbare set ontwikkeld, welke eenvoudig uit te breiden is.
Als officieel EVOHOME dealer zijn wij geschoold en gekwalificeerd om dit systeem deskundig bij u te installeren en wij kunnen u daarbij maar liefst 5 jaar garantie bieden op de EVOHOME producten.

Zonne-energie iets voor u?

De mogelijkheden om meer onafhankelijk te worden van de energie-maatschappijen en te besparing op uw energienota zijn nu volop aanwezig. Met uw eigen Zonne-installatiesysteem wekt u uw eigen energie op en kunt u besparen op electriciteitsverbruik en of gasverbruik.
Uw eigen zonne-energie omzetten in comfort? Wij leveren hoogwaardige design airconditioning om mee te koelen en te verwarmen.
Inmiddels hebben we vele zonne-installatiesystemen en airconditioners mogen plaatsen. Indien u ook geďnteresseerd bent, laat het ons weten!


Voor een deskundig advies en vakkundige installatie door een erkend en betrouwbaar installatiebedrijf, moet u gewoon bij ons zijn!

Voorwaarden

Wij werken volgens de voorwaarden van Techniek Nederland:

  • Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) 2016
  • Consumentenwerk Signaleringsysteem (AVCS) - 2017

  • Copyright | Marketz | 2006