installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-home-6
installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-home-2

installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-home-1

installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-home-3

installatiebedrijf-m-schroevers-rotterdam-slide-home-4

Uw erkende loodgieter, installateur en dakdekker in Rotterdam

Op zoek naar een goede installateur, loodgieter of dakdekker in Rotterdam? Dan bent u bij Installatiebedrijf M. Schroevers aan het juiste adres. U kunt onze installateur inschakelen voor de aanleg van centrale verwarming, geisers, boiler, dakwerk, riolering, zinkwerk, zonneboilers, het aanleggen of verleggen van water- en gasleidingen, het verhelpen van lekkages, legionellapreventie, mechanische ventilatie en nog veel meer.

Professionele installateur die van alle markten thuis is

Met meer dan zestig jaar ervaring en kennis zijn wij gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, duurzame zonnecollectoren of vakkundig dakwerk: u kunt op onze erkende installateur rekenen. Bovendien zijn wij aangesloten bij Techniek Nederland en SEI. Installatiebedrijf M. Schroevers is een veelzijdig bedrijf dat klaar staat voor particulieren en bedrijven.

Maak een afspraak met onze vakkundige installateurs, loodgieters en dakdekkers

Meer weten? Neem dan contact met ons op met onze installateur, loodgieter en dakdekker. Wij zijn werkzaam in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen en Ridderkerk. Voor de legionellapreventie kunt u zelfs in heel Nederland op ons rekenen!

Neem contact op





Top