technisch-installatiebureau-rebel-huizen-slide-2

UW SPECIALIST IN:

Het plaatsen en installeren van airconditioning installaties.

technisch-installatiebureau-rebel-huizen-slide-3

UW SPECIALIST IN:

Elektrische installaties en verdeelinrichtingen

technisch-installatiebureau-rebel-huizen-slide-4

UW SPECIALIST IN:

Loodgieterswerk en sanitair

technisch-installatiebureau-rebel-huizen-slide-5

UW LOODGIETER VOOR:

Het aanleggen van riolering, gas- en waterleidingen en lekkages.

loodgieter

T.I.B. Rebel: uw loodgieter en installateur uit Huizen

T.I.B Rebel is uw vakkundige installateur en loodgieter uit Huizen. Wij voeren projecten uit op het gebied van sanitair, centrale verwarming, elektra, airco en ventilatie in zowel de woningbouw als utiliteit. Middels ons vastgoedbeheer kunnen wij ook totale renovatieprojecten voor u uitvoeren. Wij voeren al onze werkzaamheden uit in de regio Huizen, Amersfoort, Naarden, Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, maar ook in de rest van Nederland.


Winkelpanden

Projecten winkelpanden

T.I.B Rebel is gespecialiseerd in de nieuwbouw, het verbouwen, renoveren, onderhouden en installeren van winkels en bedrijfspanden. 

Bekijk projecten

Airco

Airco installateur

Van een compleet klimaatsysteem tot een mobiele airco voor in de slaapkamer: T.I.B Rebel is van alle markten thuis. Uiteraard dragen wij zorg voor een professionele installatie.

Lees meer

Verwarming

Installatie verwarming

Wilt u graag een vakkundige aanleg van centrale verwarming, designradiatoren, cv-ketels of vloerverwarming? Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

Lees meer


Werkzaam in zowel de zakelijke als particuliere markt

Door onze brede inzetbaarheid voeren wij uw opdracht van A tot Z uit, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt voor al uw technische installaties. Op zakelijk gebied specialiseren wij ons vooral in de nieuwbouw, renovatie, installaties en onderhoud van winkelpanden.

Installateur



Neem contact op

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via telefoonnummer 035-5253312. Als ervaren loodgieter en installateur is T.I.B Rebel u graag van dienst in de omgeving van Huizen, Amersfoort, Naarden, Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, maar ook in de rest van Nederland.

Contact opnemen

Technisch installatiebureau Rebel Huizen contact

Top