Winkelman Installateurs uit Doetinchem: Loodgieter & Installateur
wi-slide-contact-2560x900x1
wi-slides-duurzaam-2560x900x1
wi-hoofd-loodgieter-1-2560x900x1

Winkelman Installateurs: uw installateur en loodgieter in Doetinchem

Winkelman Installateurs uit Doetinchem is een vertrouwde partij als het gaat om het aanleggen van uw centrale verwarming, het verbouwen van de badkamer en het installeren van duurzame oplossingen. Ook het vervangen van dakbedekking en dakgoten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Voor een optimaal binnenklimaat installeren wij bovendien diverse airco- en ventilatiesystemen.

Installatie, onderhoud, renovatie of renovatie: zowel bedrijven als particulieren kunnen op alle vlakken van installatietechniek bij ons terecht. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, deskundige installatie en een mooi eindresultaat is wat u van Winkelman Installateurs kunt verwachten.

Showroom

Wij heten u van harte welkom in onze showroom. U vindt bij ons een breed assortiment cv-ketels, waterontharders, kranen, badkamermeubels en gaswasdrogers. Winkelman Installateurs biedt u kwalitatief hoogstaande producten tegen een aantrekkelijke prijs. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en geven een antwoord op al uw vragen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Winkelman Installateurs. Wij ontvangen u graag in onze showroom. Onze loodgieters en installaterus zijn werkzaam in een gebied van ca. 30 km rondom Doetinchem zoals; Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg en Wehl.

Vraag offerte aan



 

Cv-ketel huren in Doetinchem

Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig, maar komt het financieel niet goed uit? Dan kunt u bij ons een cv-ketel huren. U heeft al een nieuw toestel vanaf €23,50 per maand.


Lees meer

 

 

Geld besparen met zonnepanelen

Zonnepanelen leveren tegenwoordig een hoger rendement dan een spaarrekening. Wilt u weten wat u kunt besparen? Wij vertellen het u graag!


Lees meer

 

 

 

Kalkvrij water met waterontharding

Winkelman Installateurs uit Doetinchem is gespecialiseerd in waterontharding. Door een waterontharder te laten installeren profiteert u van kalkvrij water wat vele voordelen met zich meebrengt.


Lees meer

 

 




Top