elderhorst-slider-home-comfortabele-airconditioning-1

Man op bank

Comfortabele airconditioning
voor een aangenaam binnenklimaat

Lees meer
elderhorst-centrale-verwarming-slide-home-4

Man op bank

Professionele cv-ketel installatie
voor optimaal comfort

Lees meer
elderhorst-centrale-verwarming-slide-home-1

verwarming

Dé loodgieter
voor al uw werkzaamheden

Lees meer
elderhorst-centrale-verwarming-slide-home-2

badkamer met badkuip

Specialist in sanitair
voor uw droombadkamer

Lees meer
elderhorst-centrale-verwarming-slide-home-5

Vakkundige dakdekker
voor een comfortabele woning

Lees meer

Elderhorst Centrale Verwarming: uw installateur in Leiderdorp e.o.

Uw cv-ketel die niet meer naar behoren werkt, een verbouwing van uw badkamer, nieuwe dakbedekking of de plaatsing van airconditioningElderhorst Centrale Verwarming is dé totaalinstallateur die dit soort werkzaamheden in een mum van tijd vakkundig voor u verzorgt. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn we een zeer betrouwbare partij. Maar daar blijft het niet bij: ook voor al uw vragen op het gebied van verwarmingloodgieterswerk en ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze installateur staat graag voor u klaar in de regio Werkgebied.


Lees meer over:

CV-ketels

CV-ketels

Lees meer
sanitair

Sanitair

Lees meer
Loodgieterwerk

Loodgieterswerk

Lees meer
Dakbedekking

Dakbedekking

Lees meer

Familiebedrijf ten top

De oorsprong van Elderhorst Centrale Verwarming gaat terug naar het jaar 1946. Oprichter Hendrik Elderhorst zette de basis en opende het bedrijf in Den Haag. Het doel was duidelijk: de cv-ketel specialist zijn in de regio. Na vele installaties en succesvolle jaren, gaf hij zijn kennis en ervaring door aan zijn zoon Theo die het bedrijf in 1991 overnam. Het bedrijf wordt binnen de familie gehouden en in 2010 gaf Theo het stokje over aan Jeroen Elderhorst, de derde generatie. Vandaag de dag is Elderhorst Centrale Verwarming uitgegroeid tot een totaalinstallateur en voeren wij installaties uit in de hele Randstad.

Familie bedrijf


waterpomptang

Uw betrouwbare installateur en loodgieter

Voor optimaal comfort en een perfecte binnentemperatuur in uw huis is het wel zo prettig dat uw cv-ketel goed werkt. Elderhorst Centrale Verwarming begrijpt dit als geen ander en is vanaf dag één al gespecialiseerd in centrale verwarming. Wij hebben kennis van alles wat bij verwarming komt kijken en komen graag bij u langs. Of het nu of om vloerverwarming, designradiatoren, boilers of thermostaten gaat: onze installateurs staan voor u paraat. In de zomer zorgen we met optimaal werkende airconditioners tevens voor een aangenaam binnenklimaat.

Maak een afspraak



Neem contact met ons op

U hoort het al: wij zijn de installateur en loodgieter die alle vakmanschap én vaardigheden in huis hebben om u verder te helpen. Zoekt u mechanische afzuiging, nieuwe dakgoten of een goede airco? Wij maken met plezier uw nieuwe installatie in orde! Bovendien brengen wij nooit voorrijkosten in rekening. U bent altijd vrij om contact met ons op te nemen en we geven u graag persoonlijk advies. Verwacht goede service in de regio Werkgebied!

Neem contact op


Top