jos-tech-tab-slide-1

Voor gezonde
binnenlucht in huis

Lees meer

jos-tech-tab-slide-4-1

Energie besparen
met een warmtepomp

Lees meer

jos-tech-tab-slide-3

Storing?
Bel 06 - 52 02 41 20

Meer info

jos-tech-tab-slide-2-1

Cv-ketel onderhoud voor
Een betrouwbare warmte

Lees meer

Installateur en loodgieter in Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Vleuten e.o.

Jos-Tech is gespecialiseerd in het installeren van airco- en koelsystemen, het plaatsen van warmtepompen en centrale verwarming. Wij verzorgen bovendien cv-ketel onderhoud professioneel voor u en lossen storingen snel op. Verder zijn we u graag van dienst als loodgieter, het vervangen van sanitair en het aanleggen van elektra. Als vakkundig loodgieter en installateur zijn wij werkzaam in Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Houten, Bilthoven, Hilversum en omstreken.

Cv-ketel onderhoud

Preventief onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk ter voorkoming van storingen en hoge reparatiekosten. Daarnaast bespaart u energie, bent u zeker van een hoog rendement en een optimale veiligheid. Wilt u zeker van zijn van warmte tijdens koude wintermaanden? Neem dan contact op met Jos-tech voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Energie besparen met een warmtepomp

Een warmtepomp zorgt op energiezuinige wijze voor verwarming en eventueel warm water. Welke warmtepomp geschikt is voor uw situatie en hoeveel u precies kunt besparen lichten wij graag toe in een vrijblijvend adviesgesprek. Dankzij subsidies van de overheid is de aanschaf nu wel heel aantrekkelijk!



Airco installatie en onderhoud

Altijd genieten van een aangenaam binnenklimaat? Kies dan voor een airco die zowel kan koelen als verwarmen en combineer deze eventueel met een warmtepomp voor extra energiebesparing. Jos-Tech is zeer ervaren in de installatie en onderhoud van klimaatsystemen. Of het nu gaat om een enkele airco in de slaapkamer of airconditioning voor een groot kantoorpand, u bent bij ons aan het juiste adres.

onderhouds contract

Loodgieter voor aanleg van leidingen en het verhelpen van lekkages

Wilt u leidingen laten ver- of aanleggen? Of heeft u last van een lekkage in uw woning? De loodgieter van Jos-Tech helpt u graag verder. Wij beschikken over alle benodigde kennis en bieden een 24 uur-service. Daardoor kan onze loodgieter lekkages snel verhelpen. Ook werken wij met de allernieuwste technieken, zodat hak- en breekwerk vaak niet nodig is. Neem voor meer informatie gerust contact op, zodat onze loodgieter u snel kan helpen.


Offerte aanvragen

Dus bent u op zoek naar een ervaren installateur voor airco installatie of cv-ketel onderhoud? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Jos-Tech. Daarnaast zijn we uw loodgieter en installateur voor uw warmtepomp, elektra, zonnepanelen en leidingwerk. Bij ons kunt u uitgaan van een professioneel advies en dito installatie. Ons werkgebied bestrijkt de regio Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Houten, Bilthoven, Hilversum, Breukelen, Woerden, IJsselstein, Vleuten en Zeist.

NEEM CONTACT OP


Top